Okada Manila nglaporake asil Q32022 sing nggumunake
toto

Okada Manila nglaporake asil Q32022 sing nggumunake

Sawise tundha amarga pengambilalihan Okada Manila Casino Resort, operator resort Tiger Resort, Leisure and Entertainment Inc (TRLEI) pungkasane nerbitake Keluaran HK asil finansial kanggo Okada Manila kanggo kuartal kaping telu 2022.

GGR Tambah 141% Taun-On-Taun
TRLEI kacarita ngedongkrak ngeramaken 141% ing revenue game reged (GGR) kanggo periode saka 1. Juli nganti 30. September 2022, yen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. GGR kanggo kuartal katelu gunggunge PHP 9.52 milyar ($171 yuta).

Revenues saka game table lan mesin slot padha kontributor paling. GGR saka game table yaiku PHP 2,49 milyar ($ 45 yuta), sing nambah 178% dibandhingake karo kuartal kaping telu 2021.

Mesin slot GGR gunggungipun PHP 3,07 milyar ($55 mayuta-yuta), kang 179% luwih saka revenue digawa ing babagan iki ing Q32021.

Segmen liyane uga saya mundhak sanajan ora padha. VIP Gaming, contone, ngrambah 78,2% munggah ing revenue dibandhingake periode padha taun pungkasan, total PHP 3,96 milyar ($71 mayuta-yuta).

Sektor non-game minangka pemenang paling gedhe, mbuktekake manawa pemulihan pandemi wis rampung. Yen dibandhingake karo Q3 ing 2021, segmen kasebut entuk paningkatan 719% saka PHP 93 yuta ($ 1.7 yuta) dadi PHP 762 yuta ($ 14 yuta).

Iki minangka asil saka 265% ngedongkrak ing pengunjung teka Resor, luwih saka 1,1 yuta, lan persentasi luwih saka tamu hotel, kang tambah kanggo 75,9% ing Q32022 saka 68,6% ing Q32021.

Kabeh nomer iki nyumbang kanggo tambah EBITDA Diatur saka PHP 2,44 milyar ($44 mayuta-yuta), kang ana 451% luwih saka periode padha taun pungkasan.

Universal Entertainment Prediksi Rugi kanggo Q32022
Asil finansial gedhe sing dilaporake kanggo Okada Manila Casino Resort bisa Slot Online uga nyuda kerugian Universal Entertainment, pemilik operator resort TRLEI, samesthine bakal ditindakake kanggo kuartal kaping telu ing 30 September 2022.

Kerugian sing dikarepake bakal dadi akibat saka pengambilalihan kekerasan sing ditindakake dening pangadeg Okada Manila, miliarder Jepang, Kazuo Okada. Okada lan klompok kang dianakaké Resor telung sasi wiwit ing pungkasan Mei lan padha dipeksa kanggo menehi bali menyang nduweni sah ing awal September dening pesenan saka gambling regulator Philippine Amusement lan Gaming Corporation (PAGCOR).

Universal Entertainment wis nyatakake yen perusahaan ngarepake laporan Result SDY kerugian JPY1,6 milyar ($11,5 yuta) amarga tumindak Okada. Iki bakal kalebu biaya legal lan biaya liyane sing diduweni Universal Entertainment nalika nyoba ngontrol resor kasebut.

Amarga gangguan sing ana hubungane karo panangkepan papan kasebut dening grup Okada, Universal Entertainment kudu nundha pengumuman asil finansial Q3.